TFT / EFT

Døjer du med?

 

Ondt i knæene?

Ondt i sjælen?

Hovedpine?

Angst?

Kroniske lidelser?

Afhængighed?

Diskospolaps?

TFT dynamic 529x830.jpg
Du lærer at bruge dig selv

 

Jeg kan give dig værktøjer, der kan lindre enhver form for ubehag på ganske kort tid med varige resultater. Gennem et forløb med tankefeltterapi hos mig lærer du at håndtere fysiske og psykiske frustrationer, traumer og dårligdomme. Det er den største gave, du kan give dig selv. En gave, du kan tage med dig på livets rejse og gøre brug af, når livet behandler dig hårdere end nødvendigt. 

 

Mange mennesker i hele verden har oplevet mirakler gennem tankefeltterapi. De har lært at håndtere stress, afhængighed, skyldfølelse, traumer, vrede og fobier uden nogen form for hjælp udefra. Når først du har lært værktøjet at kende, kan du hjælpe dig selv — resten af livet. 

 Ung kvinde Overvejer
NES 594x740.jpg
Hvordan virker tankefeltsterapi?

Vælger du en behandling med tankefeltterapi, fokuserer vi fra start på dit ubehag. Det handler først og fremmest om samtalen, og at du skal føle dig tryg. Under behandlingen vil du opleve en stor ro, mens din krops energibaner vil blive stimuleret gennem blide tryk og en let banken. 

 

Mange mennesker bliver desværre udsat for et langt forløb med fejlbehandling og fejlmedicinering. Nogle gange skal man arbejde på at opnå en dybere forståelse for problemet og selve årsagen og virkning. Tankefeltterapi er en af de mest effektive redskaber til at finde dette frem. 

Hvad er tankefeltterapi?

Kan du nikke genkendende til følelsesmæssige, fysiske eller mentale forstyrrelser. Stress, hjertesorg, gigt, angst, traumer? Tankefeltterapi er en alternativ behandling, der lindrer psykiske udfordringer, forbier, depression og fysisk smerte — helt uden brug af medicin og fri for bivirkninger. Det er det bedste fra Østens alternative behandlinger og Vestens samtaleterapi kombineret i et fantastisk og effektivt redskab. 

 

Tankefeltterapi revolutionerede healing. Det er en healingsform, der kommer med stor succesrate og er veldokumenteret i mange studier. Det er den hurtigste og mest effektive healingsform, når vi snakker psykiske og fysiske symptomer. Hvis livet føles tungt, trist, måske ubærligt, bør du læse med og overveje denne alternative behandling.