Reiki Healing

Den universelle livsenergi

Sport Skade
Priser

1 Time 1200,-

Pakke a 3 timer 

 2800,-

Pakke a 5 timer

4200,-

Pensionister & Studenter minus 20 % kun på ene timer. Gælder ikke pakke løsninger.

Alle priser er med moms

Hvad er Reiki healing?

Reiki Healing er en gammel healingsform, hvor kroppens energi er i centrum. Den japanske behandlingsform kan spores tilbage til 1800-tallet og er baseret på at hver enkel celle i kroppen har sin egen unikke energi. En energi, der skal værnes om og aktiveres.

Gennem Reiki Healing vil du opleve, at din krop og dit sind åbner sig op og finder sig selv på ny. Reiki Healing genskaber balancen i dit indre energisystem og fjerner blokeringer, der kan have undertrykt begær, livskvalitet, ambitioner og i værste fald være skyld i sygdomme og psykiske lidelser. 

 

Jeg er uddannet Reiki Teacher Master under Blue Lotus Trust og underviser i Reiki Healing. Er du interesseret i uddannelsen?

TheBlueLotusLogo.jpg
Reiki dynamic 512x416.jpg
Hvad kan Reiki Healing?

Reiki Healing dæmper stress, angst og smerter. Det skaber ro og giver et bedre immunforsvar. Helt grundlæggende går Reiki Healing ind og aktiverer dine celler gennem overførsel af energi. Denne proces øger og sætter gang i de røde blodlegemer, der dermed kickstarter kroppens egen evne til at videreføre ilt rundt i blodårene.

 

Når du gennemgår et forløb med Reiki Healing hos mig, vækker jeg din indre gnist og kerneenergi, der gør, at din krop nu begynder at helbrede sig selv. Din krop vil dermed fremover starte en selvrensende proces, hver gang den mærker behovet.

Reiki Healing forøger dit energiniveau både mentalt og fysisk, hæver dit selvværd og din selvtillid, reducerer psykiske stridigheder og skaber en overordnet balance i din krop, sjæl og ånd. 

Hvordan foregår behandlingen?

 

Vælger du en Reiki Healing hos mig, handler det først og fremmest om, at du føler dig tilpas. Processen starter typisk med en samtale og klare målsætninger om, hvor du vil bevæge dig hen, og hvilke områder vi skal bestræbe os efter at lindre.

Under behandlingen handler det om at slappe af. Du vil opleve en enorm ro ganske hurtigt. Det er almindeligt og meget behageligt. Her vil du ligge fuldt påklædt, mens jeg via mine hænder og bevægelser overfører energi til fokusområder i din krop.