Om mig

Healer og smerteterapeut

Om mig dynamic 612x506.jpg
Om mig.jpg
Jeg hjælper mennesker hele livet

 

Mit navn er Knut Sejten, og jeg hjælper mennesker. Hvorfor? Fordi jeg højst sandsynligt har stået, hvor du står nu. Jeg har været igennem smerte, skuffelse, ensomhed, snæver selvindsigt og ubalance. Jeg ved derfor også, hvordan man finder lyset i mørket. 

 

Et trygt og kærligt rum

Gennem en kombination af terapi, coaching og healing giver jeg dig klarhed og genskaber balancen i din krop og dit sind. Jeg åbnede mine øjne for healing og alternative behandlinger for over 20 år siden, og jeg har aldrig lukket dem igen. 


Som healer og terapeut lytter jeg til dig. Jeg er her for dig. Vi har alle brug for en at snakke med en, der kan guide os, når det gør allermest ondt. Sammen skal vi finde ud af, hvad der tynger dig, og hvilke følelser og frustrationer, der fylder for meget. 

 

Det kan gøres gennem forskellige healende behandlinger, samtaleterapi, gensidig tillid og åbenhed. 

Mine udfordringer gjorde mig fri

 

Jeg blev født med en gave, jeg ikke forstod. En gave, der var svær at forstå, når man blev bragt op i 60’erne i en lille landsby tæt ved Holstebro. Jeg kunne ikke finde fodfæste på skolebænken, så jeg søgte ud på de grønne enge, bøgeskoven og de små vandløb.

 

Her fandt jeg mig selv, mens jeg tog på fisketur og nød mit eget selskab, og det var her i skoven, at jeg havde mit første møde med den spirituelle verden. Jeg tog det med hjem og byggede videre på det. En egenskab, der har hjulpet mig gennem dyb sorg.

 

Jeg mistede min far. Senere min mor og mine to brødre. Pludselig stod jeg tilbage uden støttefod og mennesker at læne mig op ad. Jeg søgte ind i mig selv og greb ud efter det eneste holdbare, jeg havde tilbage. Min tro, min indre styrke og energi og min vilje til komme ovenpå igen.

Det er her, du skal starte, når livet føles hårdt. Det vigtigste er, at du er klar til forandring.

Hvorfor skal du mødes med mig?

Jeg kan hjælpe dig med at flytte dig i den retning, du går efter. Om det er springet fra sengen eller en livsbekræftende omvæltning i din tilværelse. Måske har du ondt i kroppen? Måske sidder smerten i hjertet, sindet eller sjælen? Det kræver mod at tage springet. Det kræver mod at ændre i sit liv, men du er ikke alene. Jeg er her. 

 

Samtalen og dine behov er altid mit største prioritet. For at bakke dette op drager jeg brug af mine færdigheder og erfaringer i faget. Jeg er uddannet  som Reiki Teacher Master, hvor jeg opsøgte en af de mest velansete lærere i verden, fra New Zealand og Danmark.

 

Jeg plejer selvfølgelig også min færdigheder med undervisning, kurser og supervision indenfor healing og dets mange facetter. Jeg underviser i Reiki Healing og har selv gennemgået en omfattende uddannelse indenfor tankefeltterapi, EFT og NES Healing.

Dette gør jeg ikke kun for min egen skyld, men også for at kunne give dig den mest personlige, mest skræddersyet behandling og healing. Du fortjener at leve det liv, du ønsker, og det kan jeg hjælpe med. Klar til forandring. Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Kærligst, 

Knut