NES Health scanning

Når videnskaben møder det spirituelle 

Nes dynamic 529x589.jpg
Nes 998x598.jpg
Hvad kan NES?

 

Wellness

Smertebehandling

Traume behandling

Artboard 1.jpg
Hvad gør jeg så med disse blokeringer? 

NES Health scanningen påviser områder i din krop, hvor dine celler og din energi kan være udfordret. Scanningen er meget præcis og kortlægger, hvordan din videre behandling kan gribes an for at give dig de allerbedste resultater. 

 

Din videre behandling kan blandt andet være Reiki Healing, hvor der er yderligere fokus på at aktivere din indre energi og celler. Du kan også få brug for tankefeltterapi, hvor vi går i dybden med dine dårligdomme, skavanker og lidelser - fysisk såvel psykisk og fjerne dem for altid.

Det er alt sammen noget, vi finder ud af sammen. NES Health scanneren er et enormt vigtigt redskab i min arbejdsgang, og jeg er en af de få i Danmark, der fører denne. 

NES Health Scanning

En videnskabelig healing, der virker uden medicin eller indgreb. Kan det virkelig passe?

Hvad er en NES Health scanner?

NES Health er 3 ting. En scanning, en analyse og en behandling.

NES Health er udviklet og forfinet gennem de sidste 30 år af den australske professor i kinesisk medicin og akupunktur, Peter Fraser.  

Teorien bygger på vores krops indre energi ⟶ Kroppen indeholder milliarder af celler, der alle er opbygget af molekyler. Et molekyle er opbygget af atomer, der alle er elektrisk ladet.


Det vil sige, at kroppen består af milliarder af molekyler og konstante bevægelser af energi, og disse energiladninger kan måles. Når der opstår blokeringer eller forstyrrelser i dette energiflow, påvirker det os fysisk, psykisk eller følelsesmæssigt. Disse blokader kan måles og påvises.